Histori seksi

2 Beiträge

Këto histori seksi janë publikuar vullnetarisht nga protagonistët direkt të ngjarjeve dhe nuk lejohen të lexohen nga lexuesit që janë më të rinj se 18 vjeq.
Histori seksi

Këto tregime me histori seksi bazohen në histori reale shumica e të cilave nuk janë censuruar. Ju lutemi, lexojeni me vëmendje të gjithë tekstin më poshtë. Nuk do ju marrë shume kohë dhe është mjaft i rëndësishëm. Gjithashtu, tregimet janë autentike dhe nuk janë të trilluara ose të përkthyera. Për ta respektuar jeten private të të tjerëve ne nuk publikojmë dhe nuk i pranojmë tregimet me emra, fotografi etj. Nese ju rastësisht shihni një postim i cili cënon privatësinë ose integritetin e dikujt ju lutemi raportojeni menjeherë tek ne. Ne nuk kemi dashur ta hapim këtë kategori të postimeve por e kemi bërë për disa arësye:

Këto janë disa nga postimet më të kërkuara, dhe më të lexuara.
Shumica e portaleve në gjuhën shqipe publikojnë artikuj të ngjashëm pa e vendosur paralajmërimin se këto nuk bën të lexohen nga ata që janë më të rinj se 18 vjeq.

Rrjetet sociale sidomos Facebook janë përplot me përmbajtje të papërshtatshme për moshat e ndjeshme.

Facebook dhe rrjetet tjera sociale e ndalojnë publikimin e këtyre materialeve. Por janë identifikuar shumë raste kur një foto është raportuar, dhe fatkeqësisht në shumicen e rasteve ajo foto nuk është hequr fare ose është hequr me shumë vonesë.

Të gjithë mud të na dërgojnë historitë e tyre të cilat ndërlidhen me këtë temë. Por ju lutemi mos përdorni emra apo emertime lokacionesh atj. Detajet e tepërta mund ta bejnë tjetrin të ndihet keq dhe ne nuk do ti publikojmë.