Kleofina Pnishi

Kosovarja Kleofina Pnishi në garë për më të bukuren e Frances

Kleofina Pnishi ka lindur në Gjakovë dhe është rritur në Francë. Perveq garës në konkurset e bukurisë ajo ka qenë e sukseshme edhe në fusha tjera siq është kinematografia. Ajo do të jetë konkurente për kuroren e më të bukures në Miss France 2018.

Kleofina Pnishi ka qenë edhe me herët pjesë e spektakleve të bukurisë. Ajo ka fituar çmimin “Miss Provence 2017” ku është vlerësuar si më e bukura ne mesin e 11 pretendenteve tjera për këtë çmim.

Kleofina Pnishi do ta përfaqësojë Prevence-n në garen për më të bukuren e Frances. “Miss France 2018” do të mbahet në dhjetor të këtij viti.