Moti në Kosovë sot, gjatë javes dhe muajit

Parashikimi i saktë se si do të jetë moti në Kosovë tani, gjatë ditës, javes, dhe tërë muajit. Për vizitorët kemi ofruar një parashikim të motit me saktësi maksimale duke i marë të dhënat nga disa prej burimeve më serioze.

Së pari do të shfaqim tabelat me parashikimet se si do të jetë moti në Kosovë sot dhe gjatë ditëve në vijim. Më poshtë do të shfaqim gjithashtu parashikimet për qytetet (komunat) e Kosovës veq e veq.

Parashikimi i motit në Kosovë: Tani (kohë reale) Sot dhe 7 ditët e ardhshme(mesatarja për gjithë teritorin).

MOTI NË KOSOVË 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Prishtinë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË PRISHTINË

 

Parashikimi i motit në Pejë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË PEJË 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Gjakovë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË GJAKOVË 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Prizren: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË PRIZREN 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Ferizaj: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË FERIZAJ 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Gjilan: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË GJILAN 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Mitrovicë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MOTI NË MITROVICË 7 DITË

 

Për komunat më të vogla klikoni në linkun përkatës.

 

 

 

Na shkruani për përshtypjet tuaja rreth këtij shërbimi. Ju mund ta përdorni faqen tonë në Facebook që të na dërgoni një mesazh. Vlerësimi i juaj rreth saktësisë së parashikimit të motit ka shumë rëndësi për ne.

Informohu gjithashtu si do të jetë moti në rrethet kryesore të Shqipërisë.