Moti në Shqipëri, tani (live) gjatë ditës, javes, dhe tërë muajit

Parashikimi i saktë se si do të jetë moti në Shqipëri tani, gjatë ditës, javes, dhe tërë muajit. Për vizitorët kemi ofruar një parashikim të motit me saktësi maksimale duke i marë të dhënat nga disa prej burimeve më serioze.

Së pari do të shfaqim tabelat me parashikimet se si do të jetë moti në Shqipëri sot dhe gjatë ditëve në vijim. Më poshtë do të shfaqim gjithashtu parashikimet për rrethet e Shqipërisë veq e veq.

 

Parashikimi i motit në Shqipëri: Tani (kohë reale) Sot dhe 7 ditët e ardhshme(mesatarja për gjithë teritorin).

MOTI NË SHQIPËRI 7 DITË

 

Shkoni tek faqja 1 për rrethet: Tiranë, Berat, Bulqizë, Delvinë, Devoll, Dibër, Durrës, Elbasan, Fier.

Shkoni tek faqja 2 për rrethet: Gjirokastër, Gramsh, Has, Kavajë, Kolonjë, Korçë, Krujë, Kuçovë, Kukës, Kurbin.

Shkoni tek faqja 3 për rrethet: Lezhë, Librazhd, Lushnjë, Malësi e Madhe, Mallakastër, Mat, Mirditë, Peqin, Përmet, Pogradec.

Shkoni tek faqja 4 për rrethet: Pukë, Sarandë, Shkodër, Skrapar, Tepelenë, Tropojë, Vlorë.

 

Disa nga karakteristikat e motit në Shqipëri të publikuara nga moti24.com

Shqiperia ka nje shumellojshmeri te kushteve dhe sistemeve klimatike por mund te themi qe i perket brezit subtropikal dhe nje lidhet me zonen e klimes mesdhetare.

Karakteristikat e klimes ne Shqiperi jan vere te nxehte, kur temperaturat ngriten mbi 30 grade. Kurse stina e dimrit zgjat shkurte dhe dimerat jane me te bute ne Shqiperi.

Klima ne kete shtete eshte e vecant mbasi rajonet dallojne sic nga temperatura po ashtu nga reshjet.

Ne Shqiperi bien perafersisht 1430 mm reshje. Keto reshje dallojne nga perendimi ne lindje, sepse shkojne duke u pakesuar.