Moti në Shqipëri Faqja 3: Lezhë, Librazhd, Lushnjë, Malësi e Madhe, Mallakastër, Mat, Mirditë, Peqin, Përmet, Pogradec…

Parashikimi i motit për rrethet: Lezhë, Librazhd, Lushnjë, Malësi e Madhe, Mallakastër, Mat, Mirditë, Peqin, Përmet, Pogradec.

 

Parashikimi i motit në Lezhë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

LEZHË 7 DITË

Parashikimi i motit në Librazhd: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

LIBRAZHD 7 DITË

Parashikimi i motit në Lushnjë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

LUSHNJË 7 DITË

Parashikimi i motit në Malësi e Madhe: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MALËSI E MADHE 7 DITË

Parashikimi i motit në Mallakastër: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MALLAKASTËR 7 DITË

Parashikimi i motit në Mat: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MAT 7 DITË

Parashikimi i motit në Mirditë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

MIRDITË 7 DITË

Parashikimi i motit në Peqin: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

PEQIN 7 DITË

Parashikimi i motit në Përmet: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

PËRMET 7 DITË

Parashikimi i motit në Pogradec: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

POGRADEC 7 DITË

Shkoni tek faqja 1 për rrethet: Tiranë, Berat, Bulqizë, Delvinë, Devoll, Dibër, Durrës, Elbasan, Fier…

Shkoni tek faqja 2 për rrethet: Gjirokastër, Gramsh, Has, Kavajë, Kolonjë, Korçë, Krujë, Kuçovë, Kukës, Kurbin.

Shkoni tek faqja 4 për rrethet: Pukë, Sarandë, Shkodër, Skrapar, Tepelenë, Tropojë, Vlorë.