Moti në Shqipëri Faqja 2: Gjirokastër, Gramsh, Has, Kavajë, Kolonjë, Korçë, Krujë, Kuçovë, Kukës, Kurbin…

Parashikimi i motit për rrethet: Gjirokastër, Gramsh, Has, Kavajë, Kolonjë, Korçë, Krujë, Kuçovë, Kukës, Kurbin.

Parashikimi i motit në Gjirokastër: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

GJIROKASTER 7 DITË

Parashikimi i motit në Gramsh: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

GRAMSH 7 DITË

Parashikimi i motit në Has: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

HAS 7 DITË

Parashikimi i motit në Kavajë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KAVAJË 7 DITË

Parashikimi i motit në Kolonjë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KOLONJË 7 DITË

Parashikimi i motit në Korçë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KORÇË 7 DITË

Parashikimi i motit në Krujë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KRUJË 7 DITË

Parashikimi i motit në Kuçovë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KUÇOVË 7 DITË

Parashikimi i motit në Kukës: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KUKËS 7 DITË

Parashikimi i motit në Kurbin: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

KURBIN 7 DITË

Shkoni tek faqja 1 për rrethet: Tiranë, Berat, Bulqizë, Delvinë, Devoll, Dibër, Durrës, Elbasan, Fier.

Shkoni tek faqja 3 për rrethet: Lezhë, Librazhd, Lushnjë, Malësi e Madhe, Mallakastër, Mat, Mirditë, Peqin, Përmet, Pogradec.

Shkoni tek faqja 4 për rrethet: Pukë, Sarandë, Shkodër, Skrapar, Tepelenë, Tropojë, Vlorë.