Moti në Shqipëri Faqja 4: Pukë, Sarandë, Shkodër, Skrapar, Tepelenë, Tirana, Tropojë, Vlorë…

Parashikimi i motit për rrethet: Pukë, Sarandë, Shkodër, Skrapar, Tepelenë, Tropojë, Vlorë.

Parashikimi i motit në Pukë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

PUKË 7 DITË

Parashikimi i motit në Sarandë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

SARANDË 7 DITË

Parashikimi i motit në Shkodër: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

SHKODËR 7 DITË

Parashikimi i motit në Skrapar: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

SKRAPAR 7 DITË

Parashikimi i motit në Tepelenë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

TEPELENË 7 DITË

Parashikimi i motit në Tropojë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

TROPOJË 7 DITË

Parashikimi i motit në Vlorë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

VLORË 7 DITË

Shkoni tek faqja 1 për rrethet: Tiranë, Berat, Bulqizë, Delvinë, Devoll, Dibër, Durrës, Elbasan, Fier.

Shkoni tek faqja 2 për rrethet: Gjirokastër, Gramsh, Has, Kavajë, Kolonjë, Korçë, Krujë, Kuçovë, Kukës, Kurbin.

Shkoni tek faqja 3 për rrethet: Lezhë, Librazhd, Lushnjë, Malësi e Madhe, Mallakastër, Mat, Mirditë, Peqin, Përmet, Pogradec.