Moti në Shqipëri Faqja 1: Tiranë, Berat, Bulqizë, Delvinë, Devoll, Dibër, Durrës, Elbasan, Fier…

Parashikimi i motit për rrethet: Tiranë, Berat, Bulqizë, Delvinë, Devoll, Dibër, Durrës, Elbasan, Fier

 

Parashikimi i motit në Tiranë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

TIRANË 7 DITË

 

Parashikimi i motit në Berat: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

BERAT 7 DITË

Parashikimi i motit në Bulqizë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

BULQIZË 7 DITË

Parashikimi i motit në Delvinë: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

DELVINË 7 DITË

Parashikimi i motit në Devoll: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

DEVOLL 7 DITË

Parashikimi i motit në Dibër: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

DIBËR WEATHER

Parashikimi i motit në Durrës: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

DURRËS WEATHER

Parashikimi i motit në Elbasan: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

ELBASAN WEATHER

Parashikimi i motit në Fier: Tani, Sot dhe 7 ditët e ardhshme.

FIER WEATHER

 

Shkoni tek faqja 2 për rrethet: Gjirokastër, Gramsh, Has, Kavajë, Kolonjë, Korçë, Krujë, Kuçovë, Kukës, Kurbin.

Shkoni tek faqja 3 për rrethet: Lezhë, Librazhd, Lushnjë, Malësi e Madhe, Mallakastër, Mat, Mirditë, Peqin, Përmet, Pogradec.

Shkoni tek faqja 4 për rrethet: Pukë, Sarandë, Shkodër, Skrapar, Tepelenë, Tropojë, Vlorë.