Amerikanët kërcënojnë me largim të Bondstill-it nese nuk hiqet taksa!!!

Kurti - Kosnet

Sipas disa burimeve të Gazetës Express Ambasada amerikane e ka nojtuar kryeministrin Kurti se prania ushtarake amerikane në Kosovë është duke u shqyrtuar.

Një veprim i tillë duket i pabesueshëm në shikim të parë por mbetet të sqarohet ditëve në vijim nese kjo vërtetë mund të ndodhë.

Po ta analizojmë rëndësinë që ka Bondstill-i jo vetëm për Kosovën ky paralajmërim shkakton huti kur kemi parasysh se prezenca e trupave amerikane në Kosovë është shumë më i rëndësishëm se një takse si kjo e vendosur për mallrat serbe.

Sidoqoftë artikulli është bazuar në burime amerikane dhe artikullin e plotë mund ta lexoni në portalin që e ka publikuar, pra në Gazeta Express.