Ansa: Dorëhiqet Zoran Zaev

SQARIM PAS PUBLIKIMIT TË POSTIMIT:
Ky lajm i cili ështe publikuar nga shumë media botërore është cilësuar nga Shkupi zyrtart si lajm i rrejshëm. Kërkojmë ndjesë.

Agjencia italiane e Lajmeve Ansa ka shkruar se Zoran Zaev ka dhënë dorëheqjen.

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut nuk kanë marrë “Po”-në për çeljen e negociatave për në BE.

Në lidhje me këtë ka pasur shumë reagime, ku Franca ishte ajo më e vendosura që ishte kundër.

Pas lajmit për mos hapjen e negociatave, Agjencia italiane e Lajmeve Ansa ka shkruar se Zoran Zaev ka dhënë dorëheqjen.

Nga Shkupi ende nuk ka konfirmim zyrtar, por po shqyrtohen të gjitha opsionet.