Cakaj- Kurtit “Që doni i ndërrojmë flamujt”

 

Ministri i jashtem i Shqiperise i cili ne fakt eshte kosovar i ka ofruar Kryeministrit Kurti ndrrimin e flamujve. Kurti nuk ka reaguar ndaj ofertes pos qe i eshte kethyer me buzeqeshje te lehte.

Perveq Kurtit, Ministri i Jashtem i shtetit Shqiptar Gent Cakaj është takuar me gjithë krerët e shtetit, përfshirë presidentin e vendit, Hashim Thaçi dhe kryetaren e kuvendit Vjosa Osmani.

Cakaj vjen per vizite ne Kosove ne nje kohe kur maredheniet ne mes dy vendeve nuk jane ne piken me te mire te mundshme, nje fenomen i quditshem qe ndodh per here te pare mes perfaqesuesve te trojeve Shqipetare.