Një video tregon përleshje mes trupave ukrainase dhe ruse në rrugët e qytetit Voznesensk

Një video e publikuar ne YouTube dhe në rrjete tjera sociale tregon për përleshje në distancë të afert në mes ushtarëve Ukrainas dhe trupave Ruse.

Sipas të dhënave përleshja ka ndodhur në qytetin Ukrainas- Voznesensk.