Çfarë kërkojnë femrat shqiptare në Dubai

Pse shkojnë femrat shqiptare në Dubai. Shkojnë për turizem, per koncerte apo edhe ato janë të lidhura me sekretet e pista te atij vendi.

Nuk e besoj se duhen ta mundojmë mendjen shumë që ta kuptojme arësyen se pse shkojnë femrat shqiptare në Dubai.

Ështtë një vend mjaft i zhvilluar dhe vërtetë i bukur pë ata që shkojnë për pushime. Por është edhe një parajsë për të pasurit që duajnë të paguajnë për seks.

Në vendin me ligje të rrepta islamike femrat e kanë të ndaluar të shfaqin ndonjë pjesë të trupit pos duarve.  Gjithashtu seksi paramartesor është rreptësisht i ndaluar.

Por çfarë ndodh atje? Nata ndryshon gjithçka. Ligjet e rrepta vlejnë 24 orë por zbatuesit e atyre ligjeve sikur e mbyllin njërin sy.

Gratë lokale jashtë mund të fshihen nga pamja e publikut, por brenda ambienteve të natës vonë gjen vajza të çdo forme, madhësie, kombësie dhe etnie shkruan The Sun.

Megjithatë ne skemi pse ja qajmë hallin shumë Dubait dhe thyerjes së ligjeve të tyre.

Por çfarë kërkojnë këngëtaret, aktoret dhe vajzat tjera shqipëtare atje?

Për t promovuar ndonjë album, lakuriqësinë e klipeve apo për ndonjë histori tjetër?

Duhet të tregojmë respekt sepse nuk kemi fakte jo se ato e meritojnë respektin. Sepse nese ato shkojnë në Dubai për ta ushtruar atë që quhet profesioni më i vjetër në botë, nuk ka asnjë arësye për respekt.

Sepse asnjëra nga ato nuk janë të detyruara nga kushtet e rënda. Thjesht nese “e bëjnë” e bëjnë për ta përmirësuar luksin e tyre.

Mos ndoshta këto këngëaret tona shkojnë në Dubai për ti zbavitur milionerët vendas dhe të huaj me muzikën e tyre “të mrekullueshme”. Mbase!

Me ato kanë dëshirë të zbaviten ata që i kanë parë spotet e tyre por jo ata që thjesht ë dëgjojnë këngën e tyre.

Gjithqka duket e qartë. Sapo i dëgjojmë dhe i shohim klipet e këngëareve tona askënd nuk dëgjojmë dukë thënë “çfarë këngë e bukur”. Më shpesh i dëgjojmë kur i komplimentojnë me një shprehje tjetër. “Çfarë pele”.