I hakohet Instagrami prezentueses më të bukur ne botë, publikohen të modifikuara të saj

Yanet Garcia i hakohet instagrami

Bëhet fjalë për prezentuesen më seksi të motit në botë, për Meksikanen Yanet Garcia.

Në fakt fotoja e prezentueses e cila cilesohet si prezentuesja më e nxehtë e motit duket të ketë qenë e modifikuar, me sakte e falsifikuar dhe jo origjinale.

Sidoqoftë ajo për disa orë e ka humbur kontrollin ne llogarinë e saj të Instagramit. Llogarinë e saj e morën në dorë hakerët të cilët filluan të publikojnë foto që e shqetësuan mjaft shumë meksikanen dhe fansat e saj në Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on


Ajo sapo e vërejti këtë problem menjëherë i lajmëroi fansat e saj se llogaria e saj ishte e hakuar dhe se ajo nuk mund ta kontrollonte.

Gjithashtu ajo kërkoi ndihme nga Instagrami që ta ndohmojnë ta rikthejë kontrollin në llogarinë e saj.